

## **AGENDA**

Ad Hoc Dental Technical Work Group Meeting and Webinar Thursday, October 16, 2014, 12:00 p.m. – 3:00 p.m.

## Covered California Sierra Conference Room 1601 Exposition Boulevard, Sacramento, CA 95815

## Webinar Link:

https://attendee.gotowebinar.com/register/388432531043210753

	October Agenda Items	Suggested Time
l.	Welcome and Agenda Review	12:00-12:15 (15 min.)
II.	Program Updates	12:15-12:30 (15 min.)
III.	CalHEERS Update	12:30-1:00 (30 min)
IV.	Sales Channel Education & Training	1:00 - 1:30 (30 min)
V.	Break	1:30 - 1:40 (10 min)
VI.	Dental Marketing & Outreach Campaign	1:40 - 2:40 (60 min.)
VII.	Wrap-Up and Next Steps	2:40 - 3:00 (20 min.)

## Send public comments to <a href="QHP@covered.ca.gov">QHP@covered.ca.gov</a>

We welcome you to our new offices! Please allow yourself extra time to park and find your way around.

Please park in any uncovered spot, upper or lower, in the parking lot at 1601 Exposition Blvd. (The spaces in the underground garage are reserved for staff and are not available to the public.)

You must enter through the front doors; there is no public access through the lower parking lot or the garage. We will ask you to sign in with the security guard, and get a visitor name tag, before you proceed to the meeting room.

A Covered CA staff person will wait for you in the lobby to bring you to our meeting room.